Automate your Marketing
with Womplify




 
aNum's FotoPage

By: aNum khalin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2020 08:48 Email | Share | | Bookmark
Our Sweet Moment





Friday, 16-Jan-2009 08:22 Email | Share | | Bookmark
shopping untuk aqil

ari rabu ari tu, genap aqil 2 bulan.
aku telah menghalfdaykan diri dengan papa aqil bawak aqil pegi beli barang sket.
niat utama nak beli la strolller.

1st pegi la the mines, dah la banyak perubahan sekarang dekat the mines.
terus pegi kat World Of Cartoon, masuk masuk je.. amoi kat situ cakap stroller dah abis stok. aduh, aku dengan pangku aqil nie terus frust.. dah la jalan jauh.. penah tu pangku aqil..
aku ajak papa aqil pergi la Jusco Cheras Selatan, kat situ mula mula survey kat jusco ada la stroller sweet cherry, tapi nampak macam tak menarik je... papa aqil ajak pusing dulu.
tiba tiba....

nampak la satu kedai World Of Cartoon, terus masuk cari stroller aqil, akhirnya jumpa la. stroller nie memang kami dh aim masa aku peknen lagi ...
ape lagi .. terus test letak aqil, ok ngam, beli sekali ngan tilam pelapik bawah tu.
alang alang kat situ, beli la sekali puting kosong dia, tapi aqil tamau la guna yang tu. tapi yang best nya time nak bayar tu, cashier tak perasan lak stroller, dia tak kira pun stroller ngan tilam tu, nasib baek kami nie cakap. kalo tak free je dapat stroller tu.

nie stroller yang di idam idamkan



pas beli stroller terus letak aqil dalam tu, pusing pusing dalam jusco beli la pulak barang barang kelengkapan aqil. sedang syok pilih barang aqil merengek nak susu, nasib baik JJ ada tempat untuk menyusu.

lepas aqil menyusu, kenyang, terus lena, teruskan kembali operasi beli barang untuk aqil. last last sambar la 4-5 jenis barang untuk dia.



memang puas hati la beli baju masa jusco sales. sales untuk Raya cina nie baju memang comel, murah lak tu.. ape kan daya bajet ciput, kalo tak mau nk borong semua.


Friday, 16-Jan-2009 08:12 Email | Share | | Bookmark
aqil dan lyna

dan lama aku nak upload gambor nie.
ari tu aku ada snap gambar aqil ngan lyna.
masa nie kat taska.. aqil ngan lyna nie beza 2 bulan je umur dia..
memang semangat si Lyna nie.. rambut pun lebat, itam je.. memang pempuan melayu terakhir ar.. aqil lak rambut belum lagi cukur, lepas raya cina nie botak la aqil. hehe



Tuesday, 30-Dec-2008 01:08 Email | Share | | Bookmark
Dah tamat tempoh pantang 44 Hari

hari ahad lepas, genap la tempoh berpantang selama 44 hari, tapi lambat lagi nak tunggu tempoh 100 hari tu ..

aqil pun dah makin membesar, dah makin rapat ngan papa dia. badan dah makin debab, pipi makin tembam, dagu dah berlapis lapis dah nie.. kalau pangku lama lama mesti dah lenguh tangan nie.. dah makin banyak karenah aqil nie, lambat je bagi susu, jawabnya satu taman la dengar dia jerit, satu lagi .. aqil nie suka betul kalau org tukarkan pampers dia, mandikan dia, diam je.. sopan je.. nie ada sket gambor aqil ..





satu lagi lupa lak nak kasi tau..
aqil nie memang anak kesayangan papa la..
nie ada bukti memang dia ikut langkah dan perangai papa dia...
korang komen la gambar dia sedang tdo dengan papa dia. hehe..



satu lagi.. aku rasa berat badan aku dah makin menurun.. ye la.. dah boleh pakai kebaya yang aku buat masa zaman aku tunang dulu... tak silap tahun 2006 kot..
ape pun aku rasa dah makin kurus kot.. harap dapat turun lagi la..



oh ye.. lupa pulak.. ari ahad ari tu .. 28/12/2008, kami ada buat doa selamat sikit ye la sempena menyambut awal muharam, pastu sempena aqil dah lepas pantang 44 hari.. tak ajak ramai pun, just adik beradik ngan jiran sebelah je...



Monday, 15-Dec-2008 04:02 Email | Share | | Bookmark
aQil Dah Sebulan

baru saje balik dari klinik bawak aqil pegi check up untuk sebulan..
dah bertambah tembam dah hero nie sorang..
berat dah bertambah dari 2.97kg masa lahir.. tadi timbang dah jadi 4.3Kg.. hoho.. patut ar lenguh je tangan time pangku aqil nie..
panjang aqil pun dah bertambah lagi 7cm.. sekarang dah jadi 54cm.
dah makin banyak karenah dah sekarang nie aqil.. time dia nk uk uk.. aku lak kena suroh dia.. sebut kat tinger dia UK UK .. baru la keluar...
satu lagi kalo dia lapar.. lambat sikit nk kasi susu... siap la.. satu taman nie dengar dia jerit..
tapi kalau dia tdo.. korang buat la ape sekeliling dia.. dia tak kisah.. janji nk tdo.. dan yang paling best.. tido tamau bedong..
tangan mesti nk duk atas.. samada atas dada tak pun tepi telinga dia...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net